#کانال_شهدای_میانه
الهی به آنان که پرپرشدند
پراززخمهای مکررشدند
همانان که ازمهرفرزندخویش
بریدند یکباره پیوندخویش
کجایندآنان که بالی رهاداشتند
گذرنامه کربلا داشتند
بسیجی #شهید_علی_قربانی صومعه علیا، در اول اسفند ماه سال 1334 مصادف با طلوع آفتاب روز 21 رمضان، در روستای صومعه علیا، از توابع شهرستان میانه در خانواده ای معتقد به دین و آیین مسلمانی متولد شد. نام پدرش صفرعلی بود و برای کسب روزی خود و خانواده اش تلاش میکرد.
مادرش سریه نام داشت، همو بود که چنین فرزندی در دامن پاکش تربیت شد.
پدر هر چه روزی اش بود را درخدمت خانواده قرار می داد و دقت مادر به این بود که سعی میکرد با دسترنج حلال و روزی خداوند، فرزندش را بزرگ کند. و هرگز اجازه نداد لقمه حرامی در زندگیشان وارد شود.
علی تا ششم ابتدائی قدیم به تحصیل پرداخت اما فقر خانواده علیرغم میل او برای ادامه تحصیل این اجازه را به او نداد و برای کار همت گماشت. سنّ پدر بالا بود و حالا تنها نان آور این خانواده او بود. علی در سال 1359 ازدواج کرد و حاصل این ازدواج پسری بود که خانه کوچکشان را روشن و دل پدر و مادر را گرم کرد.
شهید عزیز برای امرار معاش، به شهرهای مختلف میرفت و به عنوان کارگر مشغول به کار می شد.او در طول یک سال فقط چند ماهی را درخانه بود و بقیه ایام، برای بدست آوردن هزینه های زندگی اش در تلاشی مردانه و عزتمند بود.
تازه ازدواج کرده بودکه جنگ شروع شد و همه در انتظار بودند که ببینند، سمت و سوی این حمله بیشرمانه رژیم بعثی به کجا میرود. درخبرها میدید و می شنید که دشمن تا به دندان مسلح قصد براندازی انقلاب واشغال همیشگی خاک وطنش را دارد.
امّا دشمن ازمردان غیوری که حاضر نبودند حتی وجبی ازخاک وطنشان را به بیگانه بدهند غافل بود و علی چنین مردی بود و با تمام نیازخود و خانوده اش برای تامین مایحتاج زندگی، دفاع را واجبتر از آن می دانست که بنشیند تا دشمن خاک وطن را در اشغال داشته باشد.
او از طریق سپاه پاسداران، بعنوان بسیجی رزمنده عازم جبهه حق علیه باطل شد و مردانه در این نبرد شرکت داشت.
سرانجام، این مدافع حریم دین و وطن در نیمه ماه شهریور سال 1361 در منطقه عملیاتی سومار در اطراف شهر قصرشیرین، در درگیری با دشمن پست زبون، شهد شهادت نوشید. پیکر این بسیجی بزرگ، مدتها درهمان منطقه ماند و بعنوان شهید #مفقودالجسد نامیده شد.
امّا اثر شهادت چنین مردان مردی که از خودگذشتند تا وطنشان بماند تا کنون باقیست.
مدتها بعد از شهادت این عزیز، گروه تفحص شهدا، موفق شدند پیکرپاک او را، درمنطقه مورد شناسائی قرار دهند و بعد از بازگرداندن آن به شهر میانه، در کنار شهدای شهرمان به خاک سپرده شد.
درود خداوند بر آنانی باد که از خود گذشتند تا کشورشان بماند.....آمین
تاریخ تولد ۱۳۳۴/۱۲/۱
تاریخ شهادت ۱۳۶۱/۶/۱۵
سومار . مفقودالاثر _ تفحص
محل دفن مزار شهدای میانه
@shohdayemiyaneh