#کانال_شهدای_شهر_میانه
#وصيتنامه_شهيد_غلامرضا_خيبري
با درود فراوان و با سلام به ارواح طيبه شهدا از صدر اسلام تاكنون و با درود بيكران به رهبر كبير انقلاب و چراغ هدايت.
وصيتنامه را با كلام گوهر بار امام امت آغاز مي كنم كه فرمودند :
جوانان عزيز كه چشم اميد من به شماست با يك دست قرآن و با دست ديگر سلاح برگيريد و چنان از ناموس و حيثيت خود دفاع كنيد كه قدرت تفكر و توطئه عليه خود را از دشمنان سلب كنيد.
و اما در اين موقعيت حساس و تاريخ ساز بر خود تكليف دانستم كه تا بفرموده امام عازم جبهه هاي حق عليه باطل به سركردگي آمريكاي جنايتكار شويم و اميد آن داريم كه با توكل به قدرت لايزال الهي بتوانيم بر قدرت پوچ كفار غالب آئيم چرا كه مولا علي ( ع ) مي فرمايد : بناي باطل همچون خانه تار عنكبوت است و يا باطل همچون كف روي آب است كه با كوچكترين ضربه اي از بين خواهد رفت .
خلاصه با اعتقاد به مكتب نجات بخش اسلام تا جان در بدن دارم و خون در رگ دارم تا گلوله در سلاح دارم و مهمتر از همه تا سلاح الله اكبر داريم به مقاومت و استقامت خود و با توفيقات الهي خواهيم داد و در اين راه اگر به دست دشمنان اسلام وقرآن قطعه قطعه بشوم و قطعات بدنم را بسوزانند و خاكسترم را به هوا پخش كنند هرگز دست ازقرآنم واسلامم بر نخواهم داشت و جنايتكاران زالو صفت دنيا كه همچون زالو خون ملل مستضعف را مي مكند بدانند كه ديگر از اين به بعد خيال سلطه و تسلط بر ملتهاي ضعيف در ذهن خود نپرورانند چرا كه ملت شهيد پرور ايران با توكل به الله كمر به نابودي شما بسته است و تا توفيق الهي شامل حال ماست پيروزيم و اين راه را همچنان ادامه خواهيم داد و تا زماني كه پرچم خونين توحيد در سراسر جهان به اهتزاز در نياوريم و تا زماني بانك لا اله الا الله و محمدا رسول الله را در سراسر جهان طنين انداز نشود به مبارزه بي امان خود عليه كفر جهاني به سركردگي آمريكاي جنايتكار ادامه خواهيم داد،
باشد كه در اين راه بزرگترين سرمايه خود يعني جان خود را فداي اسلام سازيم كه اين براي من خيلي شيرين و لذت بخش است.
و اما خطاب به پدر و مادرم كه عمري زحمت مرا متحمل شدند بايد بگويم اگر شب و روز در خدمت شما بودم هرگز نمي توانستم زحمت هاي يك روز شما را جبران كنم اما اگر خدا لياقتم بخشيد و در راه به ثمر رساندن احكام اسلام و قرآن به درجه رفيع شهادت نائل آمدم در اين صورت كه شما افتخاري بر سر گذاشته و ان شاالله به شفاعت مقربين ( نزديكان) درگاهش روسفيد به محشر خواهيد آمد.
و اما خطاب به خواهر و برادرم بايد بگويم كه تا جان در بدن دارند دست از مكتب نجات بخش اسلام برندارند چرا كه سعادت دنيوي و اخروي در چنگ زدن به حبل الله است
و اما خطاب به امت شهيد پرور ايران لازم است كه بگويم كه هرگز دست از تبعيت امام برندارند و همواره دنباله رو روحانيت اصيل شيعه كه هميشه پيشتاز حركتهاي اسلامي بوده است و باشند و در ضمن شعار مرگ بر آمريكا كه به قول امام تمام گرفتاريهاي ما از آمريكاست از يادتان نرود در خاتمه با شعار هميشگي وصيتم را خاتمه مي دهم .
خدايا خدايا تو را به جان مهدي تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . از عمر ما بكاه و بر عمر او بيافزاي . رزمندگان ما را پيروزشان بفرما . به مظلومين جنگي شفا عنايت فرما .
من در آخر به دوستان و همشهريان و همنشينان تذكر مي دهم و تمنا مي كنم كه خواهش مرا مي كنم كه در اين راه شهيدان به خون غلتان در راه خدا را ادامه دهند تا خون گرامي و مقدس اين شهيدان كه در راه به دست آوردن يك آزادي يك جمهوري اسلامي ايران اسلامي به خون غلتان شدند به هدر نرود و در اين حديث قدسي به دقت زياد دقت كنيد .
«من طلبني وجدني و من وجدني عرفني و من عرفني احبني و من احبني عشقني و من عشقني عشقته و من عشقته قتلته و من قتلته فعلي ديته و من علي ديته و انا ديته .»
هر كس مرا خواست پيدا مي كند و هركس مرا پيدا كرد مي شناسد و هر كس شناخت دوست مي دارم و هر كس مرا دوست داشت عاشقش مي شود و هر كس عاشق شد من نيز عاشقش مي شوم و هر كس را من عاشق شدم مي كشم و هر كس را من كشتم براي او خون بهائي هست و هر كس را كه براي او خونبهائي هست من خونبهائي او هستم.
غلامرضا خیبری