چه زيبا ملائك شدند زيستند
همان ها كه هستند ولي نيستند !
کسانی كه در جمع ما بوده اند
ولي حيف نفهميده ايم كيستند
بسیجی عاشق #شهید_بایرامعلی_کارگر در تاریخ۱۳۴۴/۱۰/۱۴ در یک خانواده فقر و مومن میانه بدنیا آمد، پدرش خدایار و کارگری ساده بود و مادرش سارا نام داشت.
بایرام بیشتر از شش سال نداشت که پدرش را از دست داد و بار مسولیت بدوش مادرش افتاد. باوجود تنگدستی، مادر مثل کوهی استوار و در تربیت فرزندانش حساس بود.
بایرامعلی تا پنجم ابتدایی درس خواند و زود وارد بازار کار شد و از کار کردن نه خسته میشد و نه نامید.
کمی که بزرگ شد دیگر نان آور خانه او بود و با جان و دل کار میکرد و عزت نفس بالایی داشت. مادرش در فکر دامادیش بود و آروزهای شیرینی برایش داشت، ولی بایرامعلی زیر بار نمیرفت و دست تقدیر برایش آهنگ دیگری داشت.
دلش میخواست به وطن و انقلابی که حامی قشر آسیب پذیر جامعه بود باشد. ضمن کار کردن با بسیج هم ارتباط داشت و در مراسمات و برنامه های بسیج شرکت میکرد.
بعضی از دوستانش در جبهه بودند و هنگامی که از خاطرات و حماسه های رزمندگان برایش نقل میکردند دلش میخواست اوهم به جبهه میرفت. وقتی چند نفر از دوستانش شهید شدند بایرام دیگر نتوانست تحمل کند و هرجوری بود مادرش را راضی کرد که باید او هم برای دفاع از خاک و انقلاب اش به جبهه برود تا پرچم افتاده از دست دوستانش را بدوش بگیرد.
از طریق بسیج سپاه میانه داوطلب حضور در مناطق جنگی شد و محل خدمت آن غرب کشور انتخاب شد.
کردستان محل تاخت و تاز عوامل دشمن و ضدانقلاب بود و در هر لحظه ای که فرصت داشتند به مردم و انقلاب ضربه می زد.
مردانی چون بایرامعلی می بایست برای ایجاد امنیت منطقه، جان برکف در مقابل ضدانقلاب می ایستادند و مردانه هم ایستادند. مردم پیرانشهر هرگز رشادتهای این دلاورمردان گمنام را از یاد نخواهند برد.
در بیست و هفتم شهریور ۱۳۶۲ بایرامعلی در درگیری با نیروهای عراقی، مورد اصابت گلوله مستقیم قرار گرفت و بدرجه رفیع شهادت نایل گشت.
روحش شاد و قرین رحمت الهی باد. آمین
تاریخ تولد ۱۳۴۴/۱۰/۱۴
تاریخ شهادت ۱۳۶۲/۶/۲۷
#پیرانشهر
محل دفن مزار شهدای میانه