#وصيتنامه
#شهيد_شهريار_بازيار
بسم الله الرحمن الرحيم
ان الذين امنوا والذين هاجروا وجاهدوا في سبيل الله اولئك يرجون رحمه الله و الله غفور رحيم
همانا آنانكه ايمان آوردند و انانكه هجرت كردند و جهاد كردند در راه خدا اميد دارند رحمت خدا و خداست آمرزنده و مهربان
.
بنام خداوند بخشنده مهربان ، بنام خداي در هم كوبنده ستمگران و ظالمان.
بنام خدائي كه جان داد تا فدا كنيم و سپاس وشكر خداوندي را كه آسمانها و زمين را آفريد و سپاس وشكر خداوندي را كه پيامبران را براهنمائي بشر فرستاد از ادم تا محمد (ص) همگي به راهنمائي بشر فرستاد وامامان از علي (ع) تا حضرت بقيه الله الاعظم كه ادامه دهنده راه پيامبر اسلام محمد (ص) مي باشند ،علي (ع) نمونه اي از مردانگي ،حسين بن علي (ع) با مظلوميت نمونه اي از انسانيت و ايثار و ازجان گذشته و با ريختن خون خود پرچم اسلام را بلند كرد.
و حالا در اين زمان پر از فساد خميني بت شكن ابراهيم قرن نائب الام به داد ما گناهكاران رسيد ياور با وفايش بهشتي مظلوم حسين گونه بودن را نشان داد و نيز به عين كربلاي حسيني و از جان گذشتگي و جانبازي ياران حسين را در جبهه ها مشاهده مي كنيم كه چگونه اين جوانان ابرشادت خود ارتش كفر را از زمين بركنده و پرچم لااله الا الله را در تمام دنيا بلند خواهند كرد من نيز بخاطر الله و لبيك گوبه فرمان امام كه فرمودند جوانمردانه بسوي جبهه ها بشتابيد به جبهه حق عليه ظلم وجور شتافتيم تا با ريختن خون خود بتوانيم پرچم لا اله الا الله را كمي بلند كنم ولي اين ريختن خون مردن نيست مردني بالاتر از آن است كه بتوان درابره آن چيزي گفت شهادت در راه خدا شهادت تزريق خون است بر پيكر اجتماع و بفرموده امام عزيزمان كه مي فرمايد اسلام با خون شهيدان رشد كرده است.
برادران و خواهرانم امام را تنها نگذاريد و هر موقع ،بخصوص در نمازهايتان امام را دعا كنيد و از او اطاعت كنيد كه اوست ستيز كننده بر عليه كفار پشتيبان ولايت فقيه باشيد و قدرت و انسجام خودرااز دست ندهيد در شعارهايتان خدايا خدايا تا انقلاب مهدي را فراموش نكيند پيامهاي امام را گوش فرا دهيد سنگرهايتان را محكمتر كنيد.
تهذيب نفس كنيد سعي كنيد نفس اماره بر شما غالب نشود كارهايتان را با نيت خالص به بيت الله انجام دهيد خدا نكند كه بخاطر مقام دنيوي باشد.
برادران وخواهران كساني در شهرها وجوددارند كه بخاطر مقام خود را به هر چهره وصورت گرگ منشا در مياورند وخود را مسلمان جلوه مي دهند .
برادران به فرموده امام عزيزمان كه مي فرمايد :اين خرابكار ها را بشناسيد ومعرفي كنيد تا ذلت وتباهي از كشور بركنده شود اين ضد انقلابيون را بشناسيد و نگذاريد كاري در شهر انجام دهند كه اينانند خرابكار ان و فاسد كننده مملكت اسلامي ولي بدانند نمي توانند كاري بكنند زيرا كه مظلوم هميشه بر ظالم پيروز است .
برادران وخواهران من ميروم تا جان خود را فدا كنم جاني كه وسيله رسيدن به هدف مي باشد جائي كه امانتي در اين دنيا مي باشد ،اگر من مانند علي برزگر برنگشتم و بعدها جنازه ام را آوردند نماز ميت مرا امام جماعت مسجد جامع آقاي عبدالهي و در نبودن آقاي عبدالهي ،اقاي شريفي بجا آورند و من يك ماه روزه قضا دارم و پنج روز نماز قضا دارم ومن فقط چند كتابي و چند نوار دارم كه آنها را به كتابخانه ها اهدا مي كنم.
برادران و خواهران من عرض ديگري نيز دارم كه بهشتي گونه باشيد چون او نمونه والگوي حزب ا....بود كه تمام عمرش جز تداوم ومحكم كردن جمهوري اسلامي نگذاشت وسعي كنيد كه بهشتي گونه باشيد و حالا هاشمي رفسنجاني است كه بوي بهشتي را كه مشام ما را دوباره با آن بوي باطراوت مي كند
در آخر از پدرومادر گراميم مي خواهم كه مرا حلال كنند و ببخشند كه در بعضي مواقع آنان را ناراحت مي كردم و اصلا براي من اگر شهيد شدم ناراحت مباشيد و گريه نكنيد تا كه روح شهيد ناراحت نشود .
آنكس كه تو را شناخت جان را چه كنيد
فرزند و عيال وخانمان را چه كند
ديوانه كني هر دو جهانش بخشي
ديوانه تو هردو جهان را چه كند
جبهه حالا مدرسه مان را چه كند
كه هيچ فريضه بالاتر از آن نبود
واي به آنكس كه نداند كه چيست
جبهه حق جبهه اسلام چيست
درس ما حالا مدرسه جنگ بود.
الهي ،الهي ،حتي الظهور مهدي ، الحفظه الخميني