روزهای آتش و انتظار و انفجار، یادمان نرفته است
سینه ها داغدار، نخلهای سربدار، یادمان نرفته است
چکمه های پرزخون، عشق و ترکش جنون، پاتک و تک و نبرد
ورد لب دعایمان یا علی و ذوالفقار، یادمان نرفته است
#شهید_مطلب_دولتی_شمس_آبادی بتاریخ ششم خرداد ماه 1338 در روستای شمس آباد، از توابع شهرستان میانه در خانواده ای روستائی و کشاورز،ردیده به جهان گشود.
پدرش شکرالله نام داشت و از راه کشاورزی ، برای امرار معاش خود و اهل و عیالش کوشش میکرد.نام مادر این شهید بزرگوار،نازنده خانم بود که در کنار خانواده خویش برای یک زندگی ساده و سالم در تلاش بود.
این شهید عزیز، درس را تا پایان دوره ابتدائی در زادگاهش خواند و بعد از آن برای کمک به پدر، در کنار دیگر اعضای خانواده با کار بر روی زمین کشاورزی همت گماشت و تا قبل از شهادت ، محل زندگی اش همان روستای زادگاهش بود.
مطلب در سال 1360 ازدواج کرد و حاصل آن دو فرزند(یک پسر ویک دختر) بود.
زمان جنگ همه باید برای عمل به وظیفه ملی و میهنی خود، هر طور میتوانند کاری را انجام بدهند و این شهید نیز در راستای انجام وظیفه ،به نیروی زمینی ارتش پیوست و بعنوان سرباز وظیفه عازم پادگان آموزشی ارتش شد.
بعد از گذراندن دوره آموزش، به عنوان رزمنده، در کنار دیگر سربازان مبارز و مدافع وطن قرار گرفت و محل خدمت این شهید، منطقه پنجوین بود.
سرانجام در تاریخ دوازده فروردین سال 1363 درهمین منطقه(پنجوین) در اثر اصابت ترکش گلوله های خمپاره دشمن،به شهادت رسید.
تشییع باشکوه پیکر پاک این سرباز شهید راه وطن، در میانه انجام گردید و سپس به زادگاهش، روستای شمس آباد منتقل و در همانجا به خاک سپرده شد.
روحش شاد وقرین دیگر شهدا باد ............ آمین
تاریخ ولادت ۱۳۳۸/۳/۶
تاریخ شهادت ۱۳۶۳/۱/۱۲
#پنجوین
محل دفن گلزار شهدای شمس آباد