کاش می شد در آسمان ها پر کشید
چون عقابی ابرها را هم درید
پر کشید و درحضورت جان سپرد
لحظه ی آخر روی مهربان تو دید
بسیجی شهید #زلفعلی_کبیری بتاریخ دوم اردیبهشت ماه ۱۳۲۷ در شهر میانه بدنیا آمد.
نام پدر بزرگوارش بیگتاش بود و کشاورزی میکرد که سال ۶۴ به رحمت خدارفت. مادراین شهیدگرامیخانم ربابه خمسه ای نام داشت.
این شهید عزیز دوران تحصیل را در زادگاهش شروع کرد و تا پایان دوره ابتدائی ادامه داد و از آنجائی که به شغل رانندگی علاقه داشت به این شغل مبادرت نمود. شهید کبیری درطول زندگیاش سه بارازدواج کرد و صاحب هشت فرزند شد.
مرام بزرگ مردان آن روزگار را داشت و دست خیرش زبانزد بود. ظلم ناپذیر بود و هر جا احساس میکرد حقی از کسی گرفته شده تمام تلاشش را برای رساندن حق به حقدار انجام میداد.
با پیروزی انقلاب و شروع جنگ تحمیلی براساس شناختی که پیدا کرده بود به صف مبارزین پیوست و از هیچ کمکی دریغ نکرد.
با ادامه دارشدن جنگ، سال ۱۳۶۴ با ثبت نام بعنوان بسیجی داوطلب از طریق سپاه پاسداران عازم میدان جنگ شد و بعنوان راننده در خدمترسانی به رزمندگان شب و روز نمیشناخت.
در یکی از ماموریتهایش که در منطقه جنوب، محور آبادان – ماهشهر در حال انجامش بود براثر اصابت ترکش خمپاره دشمن از ناحیه سر بشدت زخمی شد و به شهادت رسید. تاریخ شهادت این شهید بزرگوار بیست و هشتم بهمن ماه ۱۳۶۴ اتفاق افتاد.
پیکرپاک شهید کبیری بعد از انتقال به شهر در میان خیل عظیم همشهریانش تا مزار شهدا تشییع و در کنار شهدای جنگ آرام گرفت.
روحش شاد و یادش گرامی . . . آمین
@shohdayemiyaneh